Bul JNA 144b, Beograd-Jajinci 011/630-34-42 060/102-85-10 011/382-03-86 faks 011/382-04-96 ideal2@idealkeramika.co.rs  
O nama Reference Transport Podrska kupcima Kvalitet Kontakt

Prikazi funkcionalnih
enterijera
AKCIJE I NOVITETI Povoljnosti za fizicka lica Odloženo plaćanje A R H I T E K T E
tehnička podrška
 

!

IDEAL KERAMIKA DOO je firma koja već više godina prezentuje proizvodne programe svetski priznatih i domaćih proizvođača iz oblasti enterijera i eksterijera, sa posebnim akcentom na podne i zidne obloge, sanitarnu opremu i ostale prateće elemente za kupatila.
Direktna saradnja sa brendovima MARAZZI, RAGNO, HATRIA, HANSGROHE, HUPPE, HENKEL, KOLPA SANGENESIS, IDEAL STANDARD, VIDIMA, KEROS, CERDIZA, PARADIZ, kao i sa domaćim proizvođačima KERAMIKA KANJIŽA, POLET, ZORKA KERAMIKA, ROSAN, DRVOSTIL i distribucija njihove robe kroz veleprodajnu i maloprodajnu mrežu čini nas konkurentnim na domaćem tržištu.

Pored prodaje, orijentacija firme se zasniva na saradnji sa arhitektima i i njihovom upoznavanju sa novim tehnologijama. Ono što nas izdvaja je podrška i servis klijentima, arhitektima, investitorima i izvođačima u davanju rešenja pri projektovanju u funkcionalnom, vizuelnom i arhitektonskom smislu. U tom cilju, IDEALKERAMIKA salon u Beogradu, je projektovan tako da što bolje dočara realnost kupatila i svih ostalih prostornih funkcija i pomogne pri izboru najboljeg rešenja.

Našim kupcima obezbeđujemo besplatan prevoz robe na adresu.
 
tehnička podrška

REGISTRACIJA
 
KATALOG

PROČITAJ VIŠE...
  Арсенин:дигиталнодоба.срб