X

Proizvodi

NOVO U PONUDI
KERAMIČKE PLOČICE
STAKLENI MOZAICI
SANITARIJE
BATERIJE
KADE I KABINE
HIDROMASAŽNE KADE I KABINE
KUPATILSKI NAMEŠTAJ
GALANTERIJA
VODOKOTLIĆI
BOJLERI
CERESIT
WC DASKE
SIFONI I TUŠ KANALICE
Kontakti Proizvodi Brendovi OUTLET NOVITETI AKCIJE INSPIRACIJA U NASIM BRENDOVIMA
OPŠTA PRAVILA

Podrska kupcima


Podrska kupcima se zasniva na stručnoj pomoći naših arhitekata koji že za vas pronaći najbolja i najekonomičnija rešenja. Dizajn i funkcionalnost može biti uskladjena sa kupovnim mogućnostima. Poznavajući asortiman u tehničkom smislu, često je sa potrebama kupca moguće uskladiti i mnoga druga rešenja koja pružaju i više nego što je kupac očekivao. Cilj nam je da dobijete najbolje i da u tome uživa cela porodica.

Kvalitet


Asortiman iz naše ponude je smišljeno uklopljen kako bi kupac na jednom mestu dobio kompletnu uslugu. Poseban akcenat u izboru dobavljača je stavljen na kvalitet proizvoda i naravno, njegov dizajn. Proizvodni pogoni sa kojima sarađujemo imaju visok stepen kontrole kvaliteta od idejnog projekta do krajnjeg proizvoda, a možemo istaći i izuzetnu pažnju u čuvanju životne sredine.

Naši kupci, kupujući bilo koji proizvod, osim savremenog dizajna dobijaju sertifikovan kvalitet koji će se pokazati u ekspoataciji - u održavanju, trajnosti, funkcionalnosti.

Poštovali smo želje i potrebe naših kupaca kreirajući dobar odnos cene i dobijenih karakteristika proizvoda koje Vam nudimo.

Preporučujemo vam da pre krajnje odluke posetite naš prodajni salon i obavite konsultaciju sa arhitektama. Tako ćete se uveriti u potencijal koji vam naš prodajni asortiman obezbeđuje.

O nama


IDEAL KERAMIKA DOO je firma koja već više godina prezentuje proizvodne programe svetski priznatih i domaćih proizvođača iz oblasti enterijera i eksterijera, sa posebnim akcentom na podne i zidne obloge, sanitarnu opremu i ostale prateće elemente za kupatila.
Direktna saradnja sa brendovima MARAZZI, RAGNO, HATRIA, HANSGROHE, HUPPE, HENKEL, KOLPA SANGENESIS, IDEAL STANDARD, VIDIMA, KEROS, CERDIZA, PARADIZ, kao i sa domaćim proizvođačima KERAMIKA KANJIŽA, POLET, ZORKA KERAMIKA, ROSAN, DRVOSTIL i distribucija njihove robe kroz veleprodajnu i maloprodajnu mrežu čini nas konkurentnim na domaćem tržištu.

Pored prodaje, orijentacija firme se zasniva na saradnji sa arhitektima i i njihovom upoznavanju sa novim tehnologijama. Ono što nas izdvaja je podrška i servis klijentima, arhitektima, investitorima i izvođačima u davanju rešenja pri projektovanju u funkcionalnom, vizuelnom i arhitektonskom smislu. U tom cilju, IDEALKERAMIKA salon u Beogradu, je projektovan tako da što bolje dočara realnost kupatila i svih ostalih prostornih funkcija i pomogne pri izboru najboljeg rešenja.

Našim kupcima obezbeđujemo besplatan prevoz robe na adresu.

Način plaćanja


Mogući načini plaćanja: gotovinski, karticama, odlozeno čekovima gradjana na 3 meseca

Načini isporuke


Dostavu kupljene robe vršino na željenu adresu kupca.
Briga o transportu od pakovanja do Vaše lokacije je naša.
Za iznose preko 20,000 na teritoriji Beograda do 20 km od mesta prodaje.

Reklamacije


Svako oštećenje, nedostajanje delova i eventualnu neispravnost nekog proizvoda koji je kupljen od idealkeramika.co.rs koje kupac primeti po prijemu robe OBAVEZAN je da prijavi u roku od 24h OD PRIJEMA ROBE praćeno fotografijama oštećenja proizvoda putem e-maila office@idealkeramika.co.rs čime mi kao prodavac pokrećemo proces reklamacije.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I PRIKUPLJANJU LIČNIH PODATAKA KORISNIKA I NJIHOVOM KORIŠĆENJU

„Ideal keramika“/idealkeramika.co.rs obavezuje se da će čuvati privatnost svih kupaca. „Ideal keramika“/idealkeramika.co.rs prikuplja samo neophodne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i radi pružanja kvalitetne usluge. Podaci o kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u „Ideal keramika“/idealkeramika.co.rs (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. „Ideal keramika“/idealkeramika.co.rs ne prodaje i ne iznajmljuje lične podatke trećim licima. Sajt idealkeramika.co.rs prikuplja sledeće podatke o korisniku sajta: Ime i prezime primaoca pošiljke, ulicu i broj za isporuku pošiljke, mesto za isporuku pošiljke, telefon primaoca i e-mail primaoca. Korisnik usluga sajta idealkeramika.co.rs, može zahtevati brisanje svoje kolekcije podataka iz evidencije sajta na mail office@idealkeramika.co.rs


Baterija za umivaonik Umivaonik WC solja Monoblok Baterija za kadu
Baterija za sudoperu Kada Tuš kabina WC daske Sifon
Vodokotlić Kanalica Bojler Toaletni ormarić Ceresit
Baterije (sve)

Internet katalog Ideal keramike predstavlja proizvode koje imamo u našoj prodavnici. Iz kataloga možete odabrati proizvode, a mi ćemo vam ih poslati na adresu koju želite. Internet katalog predstavlja asortiman iz naše maloprodaje, a vaš izbor preko sajta se upućuje u prodavnicu koja će u najkraćem roku pogledati listu odabranih artikala i konsultovati vas za dalje korake ukoliko ih želite kupiti.KERAMIČKE PLOČICE   Zorka keramika   Keramika Kanjiža   P-XX   Marazzi Italy   Marazzi Espana   Kerama Marazzi   Ragno   Cerrad   Granitna Keramika   Baldocer   Atlas Concorde   Novabell   Piemme Gress SANITARIJE   Geberit   Vidima   Pozzi Ginori   Hatria   Turkuaz   Nadgradni umivaonici   Villeroy&Boch   Laufen   Jika   Cersanit   GROHE BATERIJE   Hansgrohe   Rosan   Grohe   HERZ - Unitas   PAINI   Grohe KADE I KABINE   Kolpa San   Huppe   Minotti   Polyagram   ALTEA   Concept   Metalne Kade   Intima   Roca KUPATILSKI NAMEŠTAJ   Pino Art GALANTERIJA   Minotti   Rosan   Geesa   TEHNOUNION VODOKOTLIĆI   GEBERIT   GROHE   IDEAL STANDARD BOJLERI   Termorad   Ariston   Elit Inox   Termil   Siemens   Gorenje   Vaillant CERESIT   CERESIT WC DASKE   WC DASKE HIDROMASAŽNE KADE I KABINE   Hidromasažne kabine   Hidromasažne kade STAKLENI MOZAICI   Orient stakleni mozaici   D.Mozaici   KMM stakleni mozaici SIFONI I TUŠ KANALICE   Sifoni za tus kade   Sifoni za kade   AlcaPlast Tus kanalice   Alcaplast   Flexi cevi   Aco sifoni i tus kanalice   Aco NOVO U PONUDI